Yrityssiivoukset Kajaanissa – Siivouspalvelut Helena & tytöt

Tarvitsetko yrityksellesi ammattitaitoista siivoojaa? Etsitkö monipuolista ammattilaista? Ammattitaitoiset yrityssiivoukset Kajaanissa hoitaa Siivouspalvelut Helena & tytöt!

Kokonaisvaltaiset siivouspalvelut

Yrityksen siivoussuunnitelma suunnitellaan yksilöllisesti, huomioiden asiakkaidemme erilaiset tarpeet. Tulemme tutustumaan ensin, maksutta, tulevaan kohteeseen ja vasta tutustumisemme jälkeen jätämme sitovan tarjouksen siivouspalvelusta.

Ylläpitosiivousten lisäksi teemme yrityksenne perussiivoukset. Otamme vastaan myös kertaluonteisia perussiivoustöitä, esimerkiksi: ikkunoiden pesut, lattioiden vahanpoistot ja vahaukset ym.

Joustava ammattilainen

Tekemämme sopimukset ovat joustavia ja ne voidaan solmia määrä-ajaksi tai toistaiseksi voimassa olevaksi. Irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi, riippumatta sopimusmuodosta ja mikäli yrityksenne tilanne muuttuu sopimuskautena, siivouksen tarve lisääntyy tai vähenee, sopimusmuutokset ovat mahdollisia nopeallakin aikatauIulla (muutoskäsittely aika on 1 - 2 viikkoa). Ota yhteyttä siivouksen ammattilaisiin!

Soita asiakaspalveluumme 045 138 1165